Foamsol habzásgátló 100ml (493)

Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz. Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag. Erjedési habképzés megelőzésére, habzás fellépése után annak megszüntetésére, a főzőüstben a habzás megakadályozására vagy megszüntetésére. Adagolás: 5-10 ml/hl koncentrációban a habzást…
700 Ft
(551 Ft + 27% ÁFA) [2.09EUR] / db


Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz.

Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag.
Erjedési habképzés megelőzésére, habzás fellépése után annak megszüntetésére, a főzőüstben a habzás megakadályozására vagy megszüntetésére.

Adagolás: 5-10 ml/hl koncentrációban a habzást hatékonyan gátolja, illetve megszünteti.


A desztillált víz ivóvízzel való keverés nélkül (max. 50%- os mértékben) ivóvízként nem fogyasztható. A keverés százalékának arányában csökkennek az ivóvízben esetlegesen meglévő nemkívánatos szennyeződések (pl. klór, nitrát, szerves anyagok). A megengedett 50%- os keveréssel az ivóvízben esetlegesen jelenlévő szennyeződések is a felére csökkennek. Ezáltal az ivóvíz fogyaszthatósága javul. Felhasználható tiszta szesz, szeszes italok, szörpök, gyógyvizek hígításához, levesek, főzelékek, húsok, sütemények, lekvárok, befőttek és egyéb élelmiszerek készítéséhez.

Szállítás

Postai utánvét


!!! Figyelem 10 kg össztömeg felett a postaköltség kb. 3000 !!! !!! FIGYELEM !!! olasz@t-online.hu Tel: 06209422747

Szállítási díj: 2 155 Ft

Személyes átvétel


Boltunk címe és nyitva tartása : 1141 Budapest Vezér utca 50. Nyitvatartás: H-P 10től 18ig ebédidő 12-13ig Szombaton 10től 14ig Bankkártyás fizetés egyenlőre sajnos nem lehetséges, köszönjük megértésüket !

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek