Foamsol habzásgátló 100ml (493)

Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz. Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag. Erjedési habképzés megelőzésére, habzás fellépése után annak megszüntetésére, a főzőüstben a habzás megakadályozására vagy megszüntetésére. Adagolás: 5-10 ml/hl koncentrációban a habzást…
700 Ft
(551 Ft + 27% ÁFA) [2.00EUR] / db


Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz.

Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag.
Erjedési habképzés megelőzésére, habzás fellépése után annak megszüntetésére, a főzőüstben a habzás megakadályozására vagy megszüntetésére.

Adagolás: 5-10 ml/hl koncentrációban a habzást hatékonyan gátolja, illetve megszünteti.


A desztillált víz ivóvízzel való keverés nélkül (max. 50%- os mértékben) ivóvízként nem fogyasztható. A keverés százalékának arányában csökkennek az ivóvízben esetlegesen meglévő nemkívánatos szennyeződések (pl. klór, nitrát, szerves anyagok). A megengedett 50%- os keveréssel az ivóvízben esetlegesen jelenlévő szennyeződések is a felére csökkennek. Ezáltal az ivóvíz fogyaszthatósága javul. Felhasználható tiszta szesz, szeszes italok, szörpök, gyógyvizek hígításához, levesek, főzelékek, húsok, sütemények, lekvárok, befőttek és egyéb élelmiszerek készítéséhez.

Szállítás

Postai utánvét


olasz@t-online.hu Tel: 06209422747

Szállítási díj: 1 990 Ft

Személyes átvétel


Boltunk címe és nyitva tartása : 1141 Budapest Vezér utca 50. Nyitvatartás: H-P 10től 18ig Szombaton 10től 14ig Bankkártyás fizetés egyenlőre sajnos nem lehetséges, köszönjük megértésüket !

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek